Als het om wanden gaat, is bij Wandenservice alles mogelijk. Omdat wij onze eigen wanden produceren zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Daarnaast werken wij net zo makkelijk met wanden van andere producenten. We zijn bekend met elk systeem en onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om altijd een oplossing te bieden die bij u past.

Werkwijze

Wij komen altijd kijken op locatie. U kunt ons dus gerust bellen voor een afspraak.

Samen met u bekijken we de ruimte die u wilt aanpakken. We bespreken uw wensen en informeren u welke oplossing daar het beste bij past. Als alles duidelijk is, wordt de ruimte opgemeten en kunt binnen een paar dagen een prijsopgave van ons verwachten.

Na akkoord op onze offerte maken wij een werktekening. Op deze tekening ziet u uw wensen visueel uitgewerkt. Uiteraard hoeft u zich om de technische details geen zorgen te maken, daar zijn wij voor. Als alles nog steeds naar wens is gaan uw wanden in productie.

Als de wanden vervolgens gereed zijn, worden ze bij geleverd. Wij zorgen ervoor dat alles schoon en veilig op de plaats van bestemming komt. Dit kan via een kraan, met de lift of door het raam. Dan gaan onze monteurs, in overleg met u, aan de slag. Uiteraard houden we hierbij altijd rekening met uw werkzaamheden, die ook gewoon doorgaan.

Als de klus geklaard is, zal iemand van Wandenservice samen met u nog eenmaal het werk controleren. Zo zijn we er zeker van dat alles naar wens is.

Heeft u al wanden staan, maar ziet u de indeling graag anders? Ook dat is geen probleem. Wij zijn flexibel en kunnen met elke wand overweg. We komen graag langs en bespreken dan uw wensen.

Het herindelen van ruimtes is één van de sterke punten van Wandenservice. Wij begrijpen als geen ander dat situaties op kantoor per dag kunnen veranderen, en dat het belangrijk is daar direct op in te kunnen springen. Onze werkwijze stelt u in staat om ongehinderd door te werken terwijl onze monteurs efficiënt de gewenste aanpassingen realiseren. Kortom, Wandenservice zorgt ervoor dat uw kantoorruimte mee verandert met de organisatie.

Herindeling download

Download productblad (PDF)

Uniek

Dit is wat Wandenservice uniek maakt: of het nu gaat om de inrichting van uw nieuwe kantoorruimte, of het herindelen van een bestaande ruimte; wij maken dat het werkt.

En dat doen we met zorg. Onze monteurs houden waar mogelijk rekening met hun omgeving en werken altijd netjes en efficiënt. 

Ervaring

De mensen die bij Wandenservice werken kunnen stuk voor stuk bogen op hun jarenlange ervaring. In combinatie met ons VCA-certificaat en het lidmaatschap van branchevereniging NEBIFA maakt dat wij een betrouwbare partner zijn, voor zowel advies als uitvoering. Met trots werken wij met veel van onze klanten al dertig jaar samen!