Sepagroep vindt nieuwe eigenaar

1 - 5 - 2018
De Sepagroep met het in Nijverdal gevestigde Sepawand en in Berkel en Rodenrijs gevestigde Wandenservice, is overgenomen. De nieuwe aandeelhouders zijn de eigenaren van de Hemink Groep uit Holten/Amersfoort en Fred Mak die tevens de dagelijkse leiding van de Sepagroep en haar werkmaatschappijen op zich zal gaan nemen.

Hemink breid haar pakket uit om haar klanten nog beter te bedienen. Het is een fantastische aanvulling op het segment, met veel synergie mogelijkheden.

Sepagroep bied een uitgebreid en flexibel assortiment verplaatsbare binnenwanden aan. Hiermee realiseren wij in korte tijd de inrichting van o.a. kantoren, zorginstellingen, bedrijfshallen etc.

Ondanks de wisseling van eigenaren is de kwaliteit en flexibiliteit van Sepawand en Wandenservice altijd gebleven. Betrokken en ervaren vakmensen die uw wensen voor ruimte indeling en inrichting snel en verzorgd vorm geven.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Sepagroep met de nieuwe directie en eigenaren een betrouwbare zakenpartner blijft en zien uit naar voortzetting van de samenwerking met u als klant of leverancier.